Interieurstyling

Rochdale

Scroll
Formaat
3600 m2
Locatie
Amsterdam
Type
Herindeling en styling kantoor
Jaar
2021
Neem contact op

Woningstichting Rochdale is gevestigd in een kenmerkend pand langs de ring A10 bij Bos en Lommer, Amsterdam. De woningcorporatie heeft ruim 41.000 woningen in de verhuur in onder andere Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Landsmeer. De opdracht was om binnen de bestaande muren (de indeling, muurbekleding en vloeren) een aantal etages meer aantrekkelijk te maken voor de medewerkers. 

Het bedrijfsrestaurant is niet langer alleen een ruimte om te lunchen. Door diversiteit aan zitgelegenheid en slim gebruik van planten, kun je er ook perfect terecht voor een informeel overleg. De vergaderruimtes zijn veel meer divers ingericht zodat iedereen op zijn of haar manier kan vergaderen. Staand voor Scrum meetings, informeel zitten voor meer creatief overleg maar ook een grote vergaderruimte met opklapbare, verrijdbare tafels die in no-time de juiste opstelling heeft voor een training.

Omdat Rochdale een inclusief en kleurrijk bedrijf is, zie je dat ook terug in het interieur. De kleurstelling was reeds bestaand en ik heb heb daar met styling en meubilair op ingespeeld. 1 vergaderruimte is ingericht als rust/ gebedsruimte. Deze kamer zit aan het eind van de gang en heeft heel divers meubilair van hangstoel tot yoga poef en gebedskleed.

 


Reactie opdrachtgever

Murat Senol
Rochdale

Klaar voor de volgende stap!

Vrijblijvend adviesgesprek
Interieurlab C.
Cindy Wever
Boomgat 13, 1411 LN Naarden
 
E-mailadres   hallo@interieurlabc.nl

Op de hoogte blijven?

Op Instagram en LinkedIn deel ik regelmatig nieuwe projecten, inspiratie of kennis over kantoorinrichting of placemaking. Ongeveer 2x per jaar stuur ik een nieuwsbrief. Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven:

Interieurlab C. Website door Dunico 

2024
. All right reserved