Interieurstyling

Dichtbij Kinderopvang

Scroll
Formaat
900 m2
Locatie
Vianen
Type
Kantoor
Jaar
2023
Neem contact op

Dichtbij Kinderopvang is de nieuwe naam van de fusie van 3 kinderopvangorganisaties in Leerdam, Culemborg en Vianen. Het hoofdkantoor in Vianen huisvest het vaste kantoorpersoneel. De opdracht was om een aantrekkelijke werkomgeving te creëren met een sterke identiteit. Een plek waar ook de medewerkers van de vestigingen zich thuis voelen en waar plek is voor iedereen om met collega's samen te werken, elkaar te ontmoeten en te overleggen. 

Om aan alle wensen en eisen te voldoen is een herindeling gemaakt. Er zijn meer werkplekken gerealiseerd én er ontstond ruimte voor een vergader-/ werkruimte waar medewerkers van andere locaties kunnen aanlanden om samen te werken. Na de fusie is het belangrijk dat de medewerkers elkaar leren kennen en goed weten te vinden. Daarom is er een lunchruimte op de etage gecreëerd die ook prima kan dienen voor informeel overleg of waar je nog even kunt blijven werken na een meeting.

Voor de interieurstyling heb ik het concept 'Never Grow Up' bedacht. Dit bevalt veel speelse elementen die een knipoog geven naar de kinderopvang. Zo heb je ook op het hoofdkantoor nog steeds binding met het merk Dichtbij.


Reactie opdrachtgever

"Een saai kantoorpand omtoveren tot prettige flexibele werkplekken, verschillende vergaderruimten en een gezellige keuken waar gezamenlijk geluncht wordt dat is wat Cindy gerealiseerd heeft. De speelse verwijzingen naar de kinderopvang en een goede balans in gebruik van materialen en kleuren maakt duidelijk wat voor type organisatie Dichtbij is. Wij konden gewoon doorwerken tijdens de realisatie omdat Cindy het project van A tot Z regelt. Cindy heeft voor de styling een combinatie gemaakt van design en Marktplaatsvondsten waardoor het gelukt is om binnen het gestelde budget te blijven en eigenheid te creëren. Absoluut een geslaagd project waar met veel plezier gewerkt wordt!"
Martine Voorn
Dichtbij Kinderopvang

Klaar voor de volgende stap!

Vrijblijvend adviesgesprek
Interieurlab C.
Cindy Wever
Boomgat 13, 1411 LN Naarden
 
E-mailadres   hallo@interieurlabc.nl

Op de hoogte blijven?

Op Instagram en LinkedIn deel ik regelmatig nieuwe projecten, inspiratie of kennis over kantoorinrichting of placemaking. Ongeveer 2x per jaar stuur ik een nieuwsbrief. Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven:

Interieurlab C. Website door Dunico 

2024
. All right reserved