Interieurstyling

Babbage Company

Scroll
Formaat
700 m2
Locatie
Amsterdam
Type
Kantoor
Jaar
2022
Neem contact op

Babbage Company is al 25 jaar de verbindende schakel in het netwerk van marketing-, communicatie- en online professionels. Babbage gaat samen met jou op zoek naar de juiste functie of opdracht, of de juiste professional voor versterking of uitbreiding van je team of extra ondersteuning bij je project. Kort voor dit project is De Redactie overgenomen door Babbage Company.

Binnen de bestaande indeling hebben we vooral sfeer en merkidentiteit aan alle ruimtes toegevoegd. Er is een ontvangstplek gecreëerd die ook gebruikt wordt voor informeel overleg.  In de vergaderruimtes hebben we foto's aangebracht van de oorsprong van Babbage Company en De Redactie. Toevallig hadden beide organisaties een foto van een brug. Op de werkvloer is voor overleg, teammeetings en een gezellige vrijdagmiddagborrel een hoge tafel geplaatst met krukken. Daarboven hangt een (carrière) ladder met groen en sfeerverlichting. De wanden van de middenkern zijn op verschillende manieren afgewerkt; met akoestische akupanelen en een zijde is groen met een custom made wandlamp gecombineerd met wandpotten. Een echte eyecatcher!


Reactie opdrachtgever

Carina Snaas
Babbage Company

Klaar voor de volgende stap!

Vrijblijvend adviesgesprek
Interieurlab C.
Cindy Wever
Boomgat 13, 1411 LN Naarden
 
E-mailadres   hallo@interieurlabc.nl

Op de hoogte blijven?

Op Instagram en LinkedIn deel ik regelmatig nieuwe projecten, inspiratie of kennis over kantoorinrichting of placemaking. Ongeveer 2x per jaar stuur ik een nieuwsbrief. Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven:

Interieurlab C. Website door Dunico 

2024
. All right reserved