Interieurstyling

Sports Business Center

Scroll
Formaat
xx
Locatie
Leusden
Type
business center
Jaar
2022
Neem contact op

Sports Business Center is hét platform voor inkoop, inspiratie, informatie en educatie voor de sport business in de Benelux. Hier komt de sport bij elkaar – in een van de vele showrooms, vergaderruimtes of eventlocaties.

Het is dé thuisbasis voor uiteenlopende internationale sport- en leisure merken. De gedeelde ruimte tussen de showrooms en de eventlocatie worden steeds vaker gebruikt door bezoekers en huurders om even kort te overleggen, bij te praten of even een telefoontje te plegen, terwijl klanten in de showroom zijn. Daarom hebben we diverse zitjes gecreëerd. Voor de vele evenementen die worden georganiseerd was flexibiliteit in settings een belangrijk uitgangspunt. Omdat er ook veel outdoormerken gehuisvest zijn moest het ook een stoere, niet te zakelijke, uitstraling krijgen. Daarom heb ik voor planten in olievaten gekozen. Door de grote wielen eronder zijn deze makkelijk verplaatsbaar. Enkele displayblokken waar steeds wisselende collecties op worden gepresenteerd, hebben we van houten latten voorzien voor een warmere uitstraling.


Reactie opdrachtgever

Femke van Oest
M7 Real Estate

Klaar voor de volgende stap!

Vrijblijvend adviesgesprek
Interieurlab C.
Cindy Wever
Boomgat 13, 1411 LN Naarden
 
E-mailadres   hallo@interieurlabc.nl

Op de hoogte blijven?

Op Instagram en LinkedIn deel ik regelmatig nieuwe projecten, inspiratie of kennis over kantoorinrichting of placemaking. Ongeveer 2x per jaar stuur ik een nieuwsbrief. Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven:

Interieurlab C. Website door Dunico 

2024
. All right reserved