Interieurstyling

Een interieur met identiteit

Als bedrijf ben je trots op wat je doet en wat je aanbiedt. En uiteraard wil je anderen daar ook fan van maken! Daarom wil je een totale merkbeleving creëren. Dat doe je vast al met online en offline communicatiemiddelen, maar dat kan bij uitstek ook met jullie interieur. De fysieke ruimte geeft je de kans om bezoekers, medewerkers en (potentiële)klanten, mee te nemen in het karakter van jullie organisatie. Door de juiste keuzes in kleuren, materialen, vormen en verlichting komt je identiteit tot leven, waardoor je de juiste medewerkers en klanten aantrekt.

Bekijk alle projecten
Scroll

Welke aanpak past bij jullie?

Interieurontwerp

Handen schudden en écht kennis maken. Dat is waar het ontwerpproces mee start. Ik vraag je in deze fase het hemd van je lijf over de kernwaarden, de merkidentiteit en jullie manier van (samen)werken en ontspanning. Als we alle wensen, eisen en dromen bespreken (ook al denk je dat ze financieel niet haalbaar zijn) dan komen we tot het meest authentieke ontwerp en de beste indeling voor jullie interieur. 

Project Management 

In de fases van ontwerp tot en met realisatie ben ik jullie aanspreekpunt. Ik neem je mee door het ontwerpproces, maak offertes, doe de inkoop, stem alles af met de aannemer of andere externe partijen en zorg dat het gewoon geregeld wordt. Tot en met de kleinste details om het project echt af te maken!
Heb je al een interieurarchitect, maar zoek je een project manager? Dan sta ik ook graag voor je klaar met mijn kennis en ervaring.

Styling

Styling is voor mij de laatste fase bij de oplevering van een turn-key interieurproject. En door styling krijgt een basic interieur ook meer identiteit. Het hoeft niet altijd veel te kosten, maar het levert meer beleving op. Styling versterkt het ontwerp en is dé persoonlijke finishing touch waarmee jullie unieke identiteit tot leven komt. Misschien maken we in het entree jullie eigen wall of fame met 3D figuren van alle helden in de organisatie of we maken een grote muurillustratie van jullie merkverhaal. Laten we kijken wat er bij jullie past!

Merkbeleving in het interieur

Groot of klein budget? Ik kan altijd resultaat boeken. Je kunt met kleine aanpassingen al een totaal andere uitstraling in het interieur realiseren. Door te werken met een passend kleurenpalet kan een ruimte de juiste dynamiek krijgen en bijvoorbeeld gesprekken stimuleren. Of door het plaatsen van ander meubilair maak je de ruimte meer interactief. Laten we kijken wat er bij jullie past.

Dat klinkt fijn

Opdrachtgevers

Klaar voor de volgende stap!

Vrijblijvend adviesgesprek
Interieurlab C.
Cindy Wever
Boomgat 13, 1411 LN Naarden
 
E-mailadres   hallo@interieurlabc.nl

Op de hoogte blijven?

Op Instagram en LinkedIn deel ik regelmatig nieuwe projecten, inspiratie of kennis over kantoorinrichting of placemaking. Ongeveer 2x per jaar stuur ik een nieuwsbrief. Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven:

Interieurlab C. Website door Dunico 

2024
. All right reserved