Interieurstyling

Zorg en Veiligheidshuis Haaglanden

Scroll
Formaat
1200 m2
Locatie
Den Haag
Type
Kantoor
Jaar
2023
Neem contact op

Zorg- en Veiligheidshuis Haaglanden werkt samen met externe partners (zoals Politie, Gemeente, zorginstellingen, etc) op het gebied van straf, zorg en veiligheid om mensen met meerdere problemen te helpen. Het Zorg- en Veiligheidshuis brengt deze partners bij elkaar en maakt samen met hen een plan van aanpak.

Binnen de bestaande muren heb ik samen met Sylvia van Studio Doable een herindeling van de etage gemaakt om meer plek te creëren om elkaar te ontmoeten, samen te werken en ook in stilte te kunnen werken. Er is een multifunctionele ruimte ontstaan die ook gebruikt kan worden om kennissessies te organiseren die voorheen extern werden gehost. De sfeer over de gehele etage is door gebruik van kleur (groen en terracotta) warm en welkom geworden. De pilaren op de werkvloer hebben een groen kleurverloop gekregen wat het groene gevoel versterkt, zonder enorm veel planten toe te voegen. Voor de stilteruimtes hebben we akoestisch behang laten printen met mooi vormgegeven verhalen van gevangenen.


Reactie opdrachtgever

Anneke Aanstoot
Zorg- en Veiligheidshuis Haaglanden

Klaar voor de volgende stap!

Vrijblijvend adviesgesprek
Interieurlab C.
Cindy Wever
Boomgat 13, 1411 LN Naarden
 
E-mailadres   hallo@interieurlabc.nl

Op de hoogte blijven?

Op Instagram en LinkedIn deel ik regelmatig nieuwe projecten, inspiratie of kennis over kantoorinrichting of placemaking. Ongeveer 2x per jaar stuur ik een nieuwsbrief. Meld je hier aan als je op de hoogte wilt blijven:

Interieurlab C. Website door Dunico 

2024
. All right reserved